Selitve

Selitve Maksi

Vam selitev povzroča skrbi? Ne veste, kako bi preselili težje kose pohištva? Si želite, da bi bila selitev opravljena hitro in efektivno?

Prevozi maksi

Zavedamo se, da je selitev že sama po sebi stresna, zato vam s profesionalnim pristopom in izkušnjami zagotovimo hitro selitev brez nepotrebnih zapletov. Poleg tega, da vam bistveno skrajšamo čas in priskočimo na pomoč že na začetku selitve, kvalitetno poskrbimo tudi za zaščito pohištva in ustrezno pripravo na prevoz.

Nobeno delo nam ni odveč, zato vam po potrebi pomagamo tudi v primerih, ko je potrebno pohištvo razstaviti in na novi lokaciji ponovno sestaviti. Naša glavna aduta sta usposobljeno osebje in ustrezno prilagojena prevozna sredstva, s katerimi je mogoče varno preseliti pohištvo in ostale predmete.

V skladu z dogovorom lahko selitveni servis MAKSI izvede celotno selitev od priprave in zaščite predmetov v starem bivališču do postavitve v novem. Lahko pa izvedemo le prevoz predmetov in pohištva.

Obseg ponudbe:

selitve icon

ČESA NE SELIMO!

Česa ne selimo:

  • Blaga, ki ima večjo vrednost (čeki, denar, kreditne kartice, bančne garancije, nakit, oporoke, športne nagrade, razne zbirke ipd.)
  • Živali, ki bi med prevozom lahko umrle
  • Zamrznjene ter načete hrane, saj se le-ta med prevozom lahko pokvari

Selitveni servis MAKSI je tudi maksimalno ugoden. Cena je odvisna od količine predmetov, zahtevnosti same selitve ter od razdalje med staro in novo lokacijo, vendar bomo vedno poskrbeli, da bomo maksimalno konkurenčni in da boste tudi vi ena izmed naših zadovoljnih strank.

Telefon

070 611 611

MM DESIGN, d.o.o.

Studenec 20, Ivančna Gorica

Selitve


Vam selitev povzroča skrbi? Ne veste, kako bi preselili težje kose pohištva? Si želite, da bi bila selitev opravljena hitro in efektivno?

Prevozi


Nič lažjega, tu smo zato, da vam zagotovimo zanesljiv in ažuren prevoz različnega tovora.

Kosovni odvoz


Ponujamo vam hiter odvoz kosovnega materiala, ki vam po nepotrebnem zaseda dragocen prostor in vas spravlja v slabo voljo.

Copyright © 2022, selitve-prevozi.si